Op zoek naar een blogpost?

Panthenol, het Zwitsers zakmes in de tube Kopman

Droge huid? Dan krijg je makkelijk last van irritatie, ruwe plekken, schilfers, jeuk, en in stevige gevallen zelfs van ontstekingen en schaafwondachtige plekken. De beste manier om dat te bestrijden is om preventief te smeren, zodat je gezicht gewapend is. Maar ook als je dat niet deed, kan je er nog een paardenmiddel tegenaan gooien: Kopman. Met dank aan panthenol, dat we wel eens het ‘Zwitsers zakmes’ in onze crème noemen.

Lees meer
03-02-2021

Wat is hyaluronzuur en waarom is het essentieel in onze gezichtscrème?

 

Met 'De kleine letters in het groot' willen we meer uitleg geven over de bestanddelen in onze gezichtscrème. Helder uitgelegd op basis van wetenschappelijk onderzoek. Zo ben je zeker dat je je niet zomaar iets laat aansmeren.

Lees meer
28-11-2020

Verdeler Kopman in België

YVB BV

www.yvbpharma.be

info@vitanzahq.eu

03/221.31.81

Lees meer
06-03-2021

Dit gebeurt met je gezicht als je weinig of niet slaapt

Zaterdagnacht (of zondagnacht) schakelen we over op winteruur. We draaien de klok terug dus je kan een uurtje langer slapen. Geef toe: ook jij durft wel eens je slaap opofferen voor belangrijkere dingen :)

Maar niemand staat graag op met een belabberd gezicht ...

Lees meer
24-10-2019

Hard water: hard voor je huid

Heb je soms last van droge huid? Rode vlekken? Jeuk en irritatie?

Kopman to the rescue!

 

Onze hydraterende crème houdt je huid in optimale conditie.

De meeste ongemakken van droge huid kun je met onze formule de baas. Zeker in de winter, bij koud en droog weer, krijgt de huid het hard te verduren en is extra hydratatie nodig. Maar wist je ook dat 'hard water' je huid danig op de proef kan stellen?

Lees meer
15-03-2019

#smeerweer: zo verdedig je je huid tegen zonlicht (en huidveroudering)

We hebben weer een excuus om shorts aan te trekken, uren boven een hete barbecue te hangen zweten of vrijwillig in de file richting kust te staan. De zon is terug en dat juichen we toe. Al brengt onze favoriete ster niet alleen rozengeur en, euh, maneschijn.

 

Lees meer
18-04-2018

#smeerweer: Wapen je gezicht tegen de vrieskou

Onze weerman luidt de alarmbel en voorspelt een aanslag op het gezicht in de vorm van een 'polaire vortex'. Zo wapen je je tegen de vrieskou.

Lees meer
28-02-2018

Zo smeer je Kopman

Met deze tips haal je maximaal rendement uit je tube Kopman en onderhoud je je gezicht als een kampioen.

Lees meer
01-02-2018

Gebruik je kop: Hoe overleef je een haaienaanval?

Kopman helpt mannen. Met nuttig, levensbelangrijk of volstrekt onnozel advies. In de categorie 'handig als het zich voordoet, maar toch liever niet': zo overleef je een haaienaanval.

Lees meer
24-01-2018
Hou je gezicht in topconditie
kopman
schrijf je in op onze nieuwsbrief