Wat is hyaluronzuur en waarom is het essentieel in onze gezichtscrème?

 

Met 'De kleine letters in het groot' willen we meer uitleg geven over de bestanddelen in onze gezichtscrème. Helder uitgelegd op basis van wetenschappelijk onderzoek. Zo ben je zeker dat je je niet zomaar iets laat aansmeren.

28-11-2020

Hyaluronzuur. We weten het, het klinkt niet. Maar het is wel een onmisbaar bestanddeel in onze Kopman-formule. Wist je trouwens dat het een lichaamseigen stof is? Dat betekent dat het van nature aanwezig is in ons lichaam:

  • in onze gewrichten, om ze mobiel en soepel te houden
  • in onze ogen om hen vochtig te houden
  • tot 50% van al het hyaluronzuur is aanwezig in onze huid

Hyaluronzuur is een natuurlijk hydratatiemiddel

Het zuur helpt onze huid te hydrateren zodat ze soepel blijft. De molecule is langwerpig en houdt water vast als een spons. Bovendien stimuleert hyaluronzuur de afvoer en vernieuwing van beschadigde huidcellen. Een wondermiddel tegen rimpels en huidveroudering dus.

 

Hoe ouder, hoe minder hyaluronzuur

Zoals dat wel vaker gaat met natuurlijke processen in het lichaam, neemt de aanmaak van hyaluronzuur af naarmate je ouder wordt. Je huid raakt steeds moeilijker gehydrateerd en het huidverouderingsproces komt op gang. Zeker na je 30e wordt dat voelbaar.

 

Daarom is hyaluronzuur een essentieel onderdeel in onze Kopman-formule. We helpen de natuur een handje om je gezicht beter te onderhouden. Hoe vroeger je begint met smeren, hoe beter je beschermd bent.

 

Direct zichtbaar resultaat

Hyaluronzuur werkt vrijwel direct. Het zuur onttrekt vocht uit de lucht of de onderhuid en maakt je huid vitaler en gezonder. En het werkt bij elk huidtype. Heb je een acnegevoelige of vette huid? Een droge of een normale huid? Je bent sowieso gebaat bij een extra shot hyaluronzuur.

 

Probeer het nu. Het verschil voel je meteen:

Bestel nu

Hou je gezicht in topconditie
kopman
schrijf je in op onze nieuwsbrief